Kuriozitete

  • Shqipëria, e treta në Europë për konsumimin e kokainës
  • Tërmeti rikthen në funksionon orën në Japoni që u ndal para 10-vjetësh si pasojë e cunamit
  • Pyetëm ndjekësit për gjërat më të çuditshme që kanë parë në shtëpinë e dikujt dhe ja ç’thanë