Kuriozitete

  • Se a ka ndonjë lidhje në mes të shëndetit të syve dhe demencës, flasin studiuesit
  • Pse duhet te mbani kripë me vete në rast rreziku?
  • Ç’të bëni nëse e keni lënë aksidentalisht shumë gjatë, kupën menstruale?