18:35 / E Enjte, 20 Shkurt 2020

Kurti emëron Agim Krasniqin, zëvendësministër në Ministrinë e Financave dhe Transfereve

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot z. Agim Krasniqi, zëvendësministër në Ministrinë e Financave dhe Transfereve.

Duke i uruar suksese në detyrën e re, kryeministri Kurti vlerësoi se përvoja profesionale e z. Krasniqi në fushën e ekonomisë do të ndihmojë në institucionin të cilit do t’i shërbejë