09:15 / E Martë, 05 Mars 2024 / A. M.

Kurti, Sveçla e Camaj inaugurojnë objektin e ri të prodhimit të dokumenteve të MB-së

Është bërë inaugurimi i  objekti  të ri i Departamentit për Prodhimin e Dokumente, i cili funksionon në kuadër të Agjencisë për Regjistrim Civil.

Në këtë inaugurimi po marrin pjese Kryeministri Albin Kurti, ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla  dhe u.d. i drejtorit të ARC-së, Blerim Camaj.

Sot do të inaugurohet objekti i ri i Departamentit për Prodhimin e Dokumenteve Ministria e Punëve të Brendshme, i cili është në kuadër të Agjencisë për Regjistrim Civil.

“Në inaugurimin e objektit do të marrin pjesë: Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Albin Kurti, ministri i Punëve të Brendshme, z. Xhelal Sveçla, si dhe u.d drejtori i Agjencisë për Regjistrim Civil, z. Blerim Camaj”, njofton zyra për informim e MPB.

Ceremonia do të mbahet sot, (5 mars 2024), në objektin e ish-Rilindjes, dhe fillon në ora 08:30.