11:35 / E Enjte, 23 Mars 2023 / MSH

Kuvendi ratifikon marrëveshjen ndërkombëtare për sistemin e ndihmës sociale

Kuvendi i Kosovës ka ratifikuar marrëveshjen ndërkombëtare për “Projektin e reformës së sistemit të ndihmës sociale në Kosovë”, një marrëveshje e financimit në mes të Republikës së Kosovës përfaqësuar nga Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim.

Kundër kësaj marrëveshje ka votuar Lidhja Demokratike e Kosovës.

“81 për, 9 kundër, 0 abstenime. Marrëveshja kalon”, ka njoftuar kryeparlamentari Konjufca pas hedhjes në votim.

92 deputetë ishin të pranishëm për votimin e marrëveshjeve ndërkombëtare.