13:48 / E Enjte, 16 Maj 2024 / S Z

Kuvendi s’e votoi sërish Projektligjin për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor

Kuvendi i Republikës së Kosovës ka dështuar ta votojë Projektligjin për shëndetin riprodhues [IVF] në seancën parlamentare të së enjtes.

Ky dështim vjen për shkak të mungesës së deputetëve në votim. Vetëm 37 deputetë kanë qenë prezentë në votim.

Kryekuvendari Glauk Konjufca, ka thënë se nuk pati kuorum për votimin e kësaj pike dhe ajo është shtyrë për seancën tjetër.

“Nuk kem i mundësi ta trajtojmë çështjen më tutje, amendamenti 4 qe ti trajtojmë amendamentet tjera, mbetet për një seancë tjetër edhe kjo”, ka thënë Konjufca.