13:57 / E Mërkurë, 22 Maj 2024 / L K

Ky është aeroporti më i dobët në Evropë

Konsulenca britanike e menaxhimit të aeroporteve, Skytrax e ka vlerësuar aeroportin e Kretës në Greqi si më të keqin në Evropë.

Me pothuajse tetë milionë pasagjerë në vit, ai konsiderohet një aeroport i rëndësishëm në Evropë, por me kualitet të dobët.

Vlerësimi i dobët ka ardhur si pasojë e shërbimeve jocilësore, komoditetit, mirëmbajtjes, cilësinë e internetit dhe kuzhinën e dobët.

Aeroporti i Heraklion ishte i vetmi që mori jo më shumë se dy yje nga pasagjerët./Indeksonline/