12:22 / E Mërkurë, 03 Qershor 2020

Ky është kabineti i plotë i Qeverisë së Hotit

I nomuniari për kryeministër, Avdullah Hoti ka prezantuar kabinetin e tij qeverisës, raporton IndeksOnline.

Në fund të shpalosjes së programit, Hoti ka përmendur një nga një ministrat e tij dhe zëvendësit.

Kabineti qeverisës:

Avdullah Hoti, Kryeministër
Besnik Tahiri, Zv.Kryeministër
Driton Selmanaj, Zv.kryeministër
Albulena Balaj- Halimaj, Zv.kryeministre
Agim Veliu, Ministër i Punëve të Brendshme
Hikmete Bajrami, Ministre e Financave
Skender Reçica, Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale
Arban Abrashi, Ministër i Infrastrukturës
Meliza Haradinaj- Stublla, Ministre e Punëve të Jashtme
Anton Quni, Ministër i Mbrojtjes
Ramë Lika, Ministër i Arsimit
Armend Zemaj, Ministër i Shëndetësisë
Besian Mustafa, Ministër i Bujqësisë
Vlora Dumoshi, Ministre e Kulturës
Selim Selimi, Ministër i Drejtësisë
Blerim Kuçi, Ministër i Ekonomisë
Vesel Krasniqi, Ministër i Tregtisë dhe Industrisë
Goran Rakiq, Ministër i Pushtetit Lokal
Dalivor Jevtiq, Ministër për Kthim dhe Komunitete
Enis Kervan, Minisër i Zhvillimit Rural