22:40 / E Martë, 04 Dhjetor 2018

Ky mashkull e propozoi të dashurën me gjashtë unaza, ajo zgjedh të preferuarën

Njerëzit shpesh ëndërrojnë për ditën e tyre të dasmës, nga momenti që ata marrin pyetjen ose në momentin kur marrin propozimin.

Në një moment, ne kemi menduar të gjitha këto, pyesim se si do të dukemi, pyesnin se si do të ndihemi. Nëse unaza do të përshtatet, apo do të donim unazën apo jo, shkruan Indeksonline.


Duket si një djalë i cili ishte gati për të propozuar të dashurën e tij, por kishte dilemma në lidhje me unazën.

Epo, ai kishte një zgjidhje për të. Ky njeri vendosi t’i propozojë të dashurën e tij me jo një, por gjashtë unaza.

Dennis Brown u ul në gjunjë dhe propozoi të dashurën me gjashtë unaza. Ai hapi një kuti në formë zemre, kështu që e dashura e tij, Atara Dallas mund të zgjedhte atë që i pëlqente më së shumti./Indeksonline/

Temat: