10:19 / E Hënë, 15 Gusht 2022 / AR

Ky truk i thjeshtë do t’ju ndihmojnë të largoni aromën e ushqimit në enët plastike

Pavarësisht pastrimit, aroma e ushqimit mund të mbetet në plastikë për një kohë të gjatë. Çfarë duhet të bëni në këtë rast? Mjafton një gjë. Kjo erë mund të ndryshojë në mënyrë efektive dhe të prishë shijen e ushqimit në të. Edhe pse problemi është i zakonshëm, zgjidhja mund të habisë shumë njerëz.

Nuk bëhet fjalë fare për pastrim! Për fat të mirë, ekziston një mënyrë mjaft e thjeshtë për të hequr aromat nga plastika. Është interesante që ky truk do të funksionojë edhe në frigorifer. Gjithçka që ju nevojitet është një gazetë e thjeshtë bardh e zi. Bëjeni top dhe vendoseni në enën plastike.

Nëse aroma është intensive, ndërrojeni gazetën çdo disa orë. Është mirë ta lini gazetën brenda natës për të thithur aromat dhe lagështinë e mbetur nga ena.