Lajme

  • Kur je i shpërqendruar, shoferi kosovar godet veturën në parking
  • Konfirmohet rasti i parë me koronavirusin, në Gjermani
  • Posti i kryetarit të Kuvendit, Maliqi me një propozim për LDK-në dhe VV-në!