07:35 / E Enjte, 11 Prill 2019

Lansohet sistemi i sigurimeve bujqësore në Kosovë

Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, do të marrë pjesë në ceremoninë e Korporatës Financiare Ndërkombëtare (IFC) të Grupit të Bankës Botërore, me rastin e lansimit të sistemit të sigurimeve bujqësore në Kosovë, Projekti ECA. Agri-Financa

Pjesëmarrës në këtë ceremoni do të jenë edhe Ambasadori i Austrisë në Kosovë, Gernot Pfandler, Menaxherja e Programit IFC Projekti për Financimin e Bujqësisë në Evropë dhe Azi Qendrore, Leah Soroka, etj.