10:44 / E Martë, 17 Prill 2018

LA�ndA� eksplozive nA� makinA�n e mA�suesA�s shqiptare

Tritol makinA�s sA� mA�sueses sA� anglishtes nA� Patos. Persona ende tA� paidentifikuar e kanA� vendosur lA�ndA�n eksplozive nA� pjesA�n e pA�rparme tA� automjetit, duke i shkaktuar dA�me tA� konsiderueshme.

Kjo A�shtA� hera e dytA� qA� mA�sueses sA� gjimnazit, Eriselda Agalliu, i dA�mtohet makina, pasi edhe rreth 5 muaj mA� parA� asaj iu dogj njA� tjetA�r automjet. Asokohe, ngjarja u mbyll si aksidentale pA�r shkak tA� njA� shkA�ndije elektrike, por duket se kjo pistA� bie pA�r sa kohA� qA� nA� harkun e pak muajve asaj i ndodh njA� tjetA�r ngjarje.

Sipas burimeve nga Policia, shpA�rthimi me lA�ndA�n eksplozive ndodhi rreth orA�s 01:30 tA� sA� hA�nA�s nA� lagjen a�?1 Maja�? tA� qytetit tA� Patosit ku si pasojA� e shpA�rthimit A�shtA� djegur pjesA�risht mjeti tip a�?Nissana�?.

Makina a�?Nissana�? ka qenA� e parkuar nA� rrugA�n para bllokut tA� banesave ku jetonte edhe mA�suesja e anglishtes nA� shkollA�n e Patosit. Deri mA� tani nuk ka ndonjA� autor apo motiv tA� dyshuar, pasi gjatA� marrjes sA� deklarimeve, Agalliu A�shtA� shprehur se nuk di tA� ketA� ndonjA� konflikt as personal dhe as bashkA�shorti i saj, i cili prej disa kohA�sh ndodhet nA� AmerikA�.

a�?Kjo ngjarje A�shtA� e pA�rsA�ritur pasi mA�sueses Eriselda Agalliu i A�shtA� djegur edhe njA� makinA� tjetA�r tip a�?Lanciaa��, 5 muaj mA� parA�a�?, bA�nA� tA� ditur burime nga grupi i hetimit. Policia tha nA� atA� kohA� se ishte njA� shkA�ndijA� elektrike qA� e pA�rfshiu nA� flakA� automjetin, por rasti i djeshA�m ka bA�rA� qA� blutA� ta��i rikthehen edhe asaj ngjarjejea�� e cila ka dyshime tA� ketA� lidhje me shpA�rthimin./lapsi/