10:43 / E Martë, 04 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Lëndonte veten rëndë për të akuzuar burrin për dhunë

Bëhet fjalë për një grua muslimane të quajtur Asmae e cila kishte vendosur të akuzoj bashkëshortin e saj për diçka, që kalon pritshmëritë.

Pasi që ishte martuar me Faisal Khan gruaja në fjalë kishte pasur për qëllim të fitonte shtetësinë australiane, por tashmë kishte vendosur të shkurorëzohej.

Footage from inside an elevator shows Asmae allegedly punching herself twice in the face

Për të arritur këtë qëllim ajo kishte vendosur të lëndonte vetën dhe më pas të fajonte bashkëshortin.

She ran to police with heavy bruising (pictured) and claimed her husband assaulted her

Por në fakt e gjithë skena ishte gjiruar dhe bashkëshorti i saj shpëtoi “paqë”, ndonëse ajo që u dënua ishte vet gruaja./Indeksonline/

Sydney man Faisal Khan (left) claims his estranged wife Asmae (right) married him for a visa

Temat: