19:09 / E Diele, 22 Prill 2018

LindA�n nA� tA� njA�jtA�n ditA� nA� tA� njA�jtin spital, fati do dhe martohen sA� bashku (Foto)

NjA� A�ift zbuluan se ata kishin lindur nA� tA� njA�jtA�n ditA� nA� tA� njA�jtin spital dhe besojnA� se fati i vendosi ata nA� rrugA�n e lumturisA� deri tek dasma.

Jamie Frantz Burkett dhe Anthony Burkett festuan martesA�n e tyre tA� shtunA�n, 25 vjet pasi u lindA�n shtatA� orA� larg nA� tA� njA�jtA�n lagje tA� lindjes mA� 14 janar 1993, transmeton Indeksonline.

A�ifti kishin takimin e tyre tA� parA� mA� 2015, nA� Tinder ku edhe shkA�mbyen numrat e telefonit.

KurA� mesazhi i parA� i arriti pA�rmes email-it vajzA�s, aty dul edhe dita e njA�jtA� e ditA�lindjes me tA�.

Anthony nga Loranger, ShBA, lindi nA� ora 11.35 dhe Jamie nga Nandeville, u lind mA� vonA� nA� tA� njA�jtA�n ditA� nA� ora 18:00.

MA� pas A�ifti kuptuan poashtu se ishin tA� dy majtakA�.

Jamie dhe Anthony ishin krejtA�sisht kokA� e kA�mbA� pA�r njA�ri-tjetrin kA�shtu vendosA�n tA� martoheshin me njA� ceremoni dasme fantastike. Ata thanA� se fati deshi ta��i bashkojA� dhe mezi presin tA� vazhdojnA� jetA�n bashkA� pas kthimit nga muaji i majltit nA� Barbados./indeksonline/