17:23 / E Enjte, 23 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Lirë e mirë, “House Service” në Prishtinë ofron zgjidhje për të gjitha prishjet shtëpiake [Foto]

Me siguri që shumë qytetarë të Republikës së Kosovës dëshirojnë të kenë rehati në shtëpinë apo banesën që jetojnë. Por, nganjëherë ballafaqohemi me defekte shtëpiake, qoftë të vogla si dhe të mëdha.

Për këtë, shumë prej qytetarëve kanë dëshirë të kenë një servis, të mirë e me çmim të përshtatshëm për rregullimin e sendeve në defekt.

Ndërsa në këtë shpallje, po ju informojmë se service “House” në Prishtinë u ofron zgjidhje për të gjitha prishjet shtëpiake.

Servisi në fjalë, gjendet te rruga “Bajram Bahtiri” përball furrës “Europa” në Prishtinë.

Po ashtu ky servis merret me rregullimin e Lavatriçes të enve dhe të rrobave; Bojlerin, shporetin si dhe riparimin e të gjitha pajisjeve shtëpiake!

Çmimi për rregullimin e tyre është duke filluar nga 5€!

“Mos e le t’prisht për pak! Thirr 044192734 (valë) po ashtu edhe [Viber]! Duke filluar nga 5€. Raporto Prishjet. House Service  , do tu’a zgjedh problemin” thuhet më tej në këtë shpallje.

Më poshtë shikoni fotografitë  për këtë servis: