11:33 / E Enjte, 16 Maj 2019

Lista e këngëve konkuruese për edicionin e 30-të të “Zambakut të Prizrenit”

SHPALLET LISTA E KËNGËVE KONKURUESE PËR EDICIONIN E 30 FESTIVALI ZAMBAKU I PRIZRENIT

Këshilli organizativ i festivalit të këngës së lehtë Zambaku i Prizrenit, shpallë listën e këngëve konkuruese të përzgjedhura për të qenë pjesë e garës zyrtare të këtij edicioni të festivalit. Nga të gjitha këngët konkuruese të edicionit të 30-të, juria profesionale/seleksionuese e përbërë nga: Jetmir Barbullushi – Dirigjent (kryetar i jurisë), Nora Rrema Alishani – Prof.(anëtare) dhe Misbah Kaçamaku – Prof. (anëtar), ka selektuar 16 këngë garuese si në vijim:

1. Nostalgji – Sedat Kuqi
Autor & Tekst: Mysafer Qafleshi – Orkestrim: Visar Kuqi

2. Lule Lule – Besiana Mehmeti & Shkodran Tolaj 
Autor: Nexhat Macula – Tekst: Shkodran Tolaj – Orkestrim: Riza Dolaku

3. Këtë natë – Artemisa Hithi
Autor: Gazmend Kraja – Tekst: Lindita Halili – Orkestrim: Gazmend Kraja

4. Dashuri pa fund – Emi & Artan Bakia
Autor & Teskt & Orkestrim: Artan Bakia

5. Do të çmend – Rovena Dilo
Autor: Adrian Hila – Tekst: Rovena Dilo – Orkestrim: Adrian Hila

6. Ura e dashurisë – Elizabeta Krasniqi & Ilir Baxhaku
Autor: Veton Perolli – Tekst: Musa Bushrani – Orkestrim: Edon Ramadani

7. Të gjejë në zemër – Qëndresa Bunjaku & Altruis Morina
Autor & Teskt: Arijeta Daci – Orkestrim: Hysni Klinaku

8. Vallëzim lamtumire – Klea Kasemi
Autor: Arben Skenderi – Tekst: Denata Toçe – Orkestrim: Kristi Belo

9. Ndarjen nuk e dua – Besnik Nurkollari
Autor & Tekst: Kujtim Gërmizaj – Orkestrim: Ali Babayunus

10. Jo mos thuaj jo – Orjeta Kelaj
Autor & Teskt & Orkestrim: Nexhat Rexha

11. Te Marashi po të pres – Shaban Krasniqi
Autor: Arbër Krasniqi – Tekst: Shaban Krasniqi – Orkestrim: Arbër Krasniqi

12. O gece – Eren Karaibo
Autor: Huseyin Kazaz – Tekst: Bekir Yavuz – Orkestrim: Ali Babayunus

13. Kënga që s’mbaron – Majlinda Cikaqi
Autor: Valton Beqiri – Tekst: Fatmir Muja – Orkestrim: Valton Beqiri

14. Ditë e re – Orgesa Zaimi
Autor: Bojken Lako – Tekst: Andi Lazaj dhe Bojken Lako – Orkestrim: Bojken Lako

15. Ty Prizren – Urim Salihu
Autor & Tekst & Orkestrim: Shefqet Hoxha

16. Një lules – Laurjan Ejlli
Autor: Oleg Gjerga – Tekst: Lindita Halili – Orkestrim: Gazmend Kraja.