10:58 / E Mërkurë, 15 Mars 2023 / GF

Live/ Ceremonia e dorëzimit dhe hapjes së ofertave – Shitja e Aseteve – 62

Agjencia Kosovare e Privatizimit sot mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes Likuidimit nr. 62.

Këtu mund ta ndiqni drejtpërdrejt ceremoninë: