11:07 / E Mërkurë, 12 Qershor 2019

LIVE nga tubimi për shënimin e 20-vjetorit të hyrjes së NATO-s

Në shënimin e 20 vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë mbahet tubimi qendror.

Ky tubim po mbahet në sheshin “Skënderbeu”, ku po marrin pjesë edhe ish presidenti amerikan Bill Clinton, ish-sekretarja amerikane e shtetit Madeline Albright, ish-komandanti i NATO-s gjenerali Wesley Clark e të tjera personalitete nga vendi dhe bota.