07:25 / E Premte, 03 Maj 2019 / indeksADMonline

Lluka e Gashi raportojnë për gjendjen në Telekom

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në Telekomin e Kosovës sot do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të Ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mbajtura më 23 dhe 25 prill 2019;
3. Dëgjimi i Ministrit të Zhvillimit Ekonomik, z.Valdrin Lluka;
4. Dëgjimi i Kryetarit të Bordit të ARKEP-it, z. Kreshnik Gashi;
5. Të ndryshme;