12:06 / E Enjte, 08 Gusht 2019

Lojës së shpërblimeve të KASTRATI Group po i vjen fundi, me 8 gusht ‘Golfi 7’ bëhet i yti

Lojës së shpërblimeve të KASTRATI Group po i vjen fundit

Tetë gushti është data kur do të bëhet tërheqja e premisë kryesore: GOLF 7 me 00 kilometrazh.

Me tetë gusht dora jote do të ketë mundësi ta zgjidh fjongon e bukur që ka lidhur këtë veturë tash e sa muaj.

Por nuk është vetëm ky shpërblim. Iphone X, Samsung S9, i-Pad, televizor Smart, e shumë e shumë dhurata të tjera po ju presin në këtë datë.

Kështu që shfrytëzojeni dhe luani, loja shpërblyese do të vazhdoj prapë me një Golf 7 të Bardh.

Blej dhe fito ne KASTRATI Group. 

Më 8 gusht GOLF 7 vërtet bëhet I YTI!