11:16 / E Enjte, 22 Shkurt 2018

Malazezët sot në protestë kundër aneks-marrëveshjes

Banorë të disa fshatrave të Malit të Zi kanë nisur një protestë kundër aneks-marrëveshjes së nënshkruar mes presidentit malazez, dhe atij të Kosovës.

Qytetarët malazezë kanë thënë se nuk duan që të zhvendoset as edhe për një metër kufiri, në dëm të vendit të tyre.

Ata kanë kërkuar që të sqarohet detajisht aneks-marrëveshja e nënshkruar nga president ii tyre Filip Vujanoviq, e që ata thonë se marrëveshja është nënshkruar pothuajse në fshehtësi./Indeksonline/

Të fundit