11:13 / E Enjte, 21 Shkurt 2019

Mamaja ime po organizon takime me kolegët e mi përmes interneti- ndihem i turpëruar

Kolegët e mi u njoftuan me nënë time pasi panë fotografitë e saj në një faqe takimesh.

Ajo ka rënë dakord t’i takojë atë dhe unë ndihem e turpëruar.

Unë jam një djalë 20 vjecar. Unë isha duke shfletuar faqet e takimeve gjatë pushimit të drekës dhe u befasova kur pashë fotografitë e nënës sime  aty, duke kërkuar seks. Kolegët e mi e panë atë. Ajo është 41 vjec dhe e divorcuar.

Isha i zënë ngushtë dhe u përpoqa të heq vëmendjen, duke thënë se ishte dikush që përngjante me nënën time. Por ata nuk u bindën. Tani ata kanë qenë në kontakt me të dhe ajo është pajtuar të takohet. Cfarë duhet të bëj?

Përgjigje:

Mund të flini me të për t’i treguar atë që keni përjetur dhe për cfarë jeni të shqeëtsuar se ajo do të lëndohet.

Tregoni asaj sa shumë jeni ndier keq kur e keni parë atë.

Kjo ndoshta do e bëj atë të ndihet keq dhe tregoni asaj se sa e doni atë dhe se ajo është shumë e mirë për djemë të tillë./Indeksonline/