09:54 / E Shtunë, 02 Mars 2024 / L K

“Manamauri të bën guri”, arrin në Kosovë një pije energjike me shumë kualitet

Në tregun kosovar ka disa ditë që është plasuar në treg një pije speciale energjike. “Manamauri” është vlera e re në tregun e pijeve energjetike.

Pas suksesit në tregjet botërore, Manamauri vije si risi në tregun tonë. Shije e këndshme dhe freskuese, tek Manamauri do të gjeni kualitetin e lartë dhe plot shije.

Të njëjtën mund ta gjeni edhe në shumicën e pikave të Shell Kosova.

Pija energjike pritet që në vend së shpejti të jetë me shije të reja. Prandaj provojeni Manamauri sepse ju bën të fortë si guri.