14:24 / E Enjte, 25 Shkurt 2021 / FG

Marsi sjell Magjinë në ETC

Marsi sjell magjinë në ETC nga 26 shkurti deri me 4 mars

Event dedikuar për ju duke ju ofruar çmime të mahnitshme dhe risi në shumë artikuj.

Shfleto fletushkën online: https://bit.ly/3aPOYZN

Blini më shumë e shpenzoni më pak nga ofertat e përzgjedhura  me zbritje deri në 50% dhe rreth 30 artikuj me “Gratis” apo “Duo Pack”.

Për konsumatorët e ETC-së , kjo javë do të jetë më argëtuese nën përcjelljen e aktiviteteve magjike. Rreth 5.000 dhurata, mundësi të jeni fitues i çasteve magjike të 50 shportave falas apo shpërblimeve automatike.

Edhe për fëmijë do të ketë  shumë dhurata dhe surpriza.