18:25 / E Premte, 06 Dhjetor 2019

Maunja ‘humb’ rimorkion në mes të trafikut

Klipi tregon përplasjen e kamionit mbi një gomë e cila ndodhej në mes të rrugës përpara se të humbiste ekuilibrin duke bërë që rimorkiot e saj të binin në rrugë.

Ndërsa bie përmbys, duke bllokuar autostradën, ajo thuajse e humbet rimorkion.

Shoferi i kamionit Zhang kishte siguruar vetëm dy nga katër pajisjet e sigurisë në rimorkio dhe nuk kishte mbajtur një distancë të sigurt mes tij dhe automjetit përpara, ka thënë policia kineze.

Goma rezervë ra nga një kamion mallrash i rëndë i drejtuar nga Bao, i cili tha se nuk ishte në dijeni se kishte shkuar derisa të kontaktohej nga policia.

Trafiku u ndalua për një orë ndërsa rimorkio u zhvendos përsëri në kamion. 

Mos i humb