07:20 / E Premte, 19 Janar 2018 / indeksADMonline

Mbahet seanca e Kuvendit të Komunës së Gjilanit

Sot do të mbahet seancën II (dytë) të Kuvendit të Komunës së Gjilanit Pikat e rendit të ditës: Konstatimi i prezencës së anëtarëve të Kuvendit Zgjedhja e Kryesuesit të Kuvendit,(Formimi i Komisionit për mbarëvajtjen e procesit të votimit për zgjedhjen e Kryesuesit të Kuvendit) Miratimi i iniciativës së kryetarit të Komunës për ndryshim dhe plotësim të Statutit të Komunës së Gjilanit, Propozim vendimi për emërimin e Komisionit statutar dhe akte tjera normative Propozim vendimi për cakti

Pikat e rendit të ditës:

Zgjedhja e Kryesuesit të Kuvendit,(Formimi i Komisionit për mbarëvajtjen e procesit të votimit për zgjedhjen e Kryesuesit të Kuvendit)

Miratimi i iniciativës së kryetarit të Komunës për ndryshim dhe plotësim të Statutit të Komunës së Gjilanit,

Propozim vendimi për emërimin e Komisionit statutar dhe akte tjera normative

Propozim vendimi për caktimin e numrit të anëtarëve të Komiteteve të Kuvendit të Komunës së Gjilanit

Propozim vendimi për themelimin e grupit punues për hartimin e planit vjetor të punës të Kuvendit të Komunës së Gjilanit për vitin 2018

Propozim vendimi për miratimin e orarit të mbledhjeve të Kuvendit dhe Komiteteve të KK-Gjilan