17:13 / E Hënë, 23 Nëntor 2020 / Ç.Q

Mbi 100 të moshuar në Kosovë pa përkujdesje familjare

Agjencia e Statistikave të Kosovës së fundmi publikoj statistika mbi “Mirëqenien Sociale”.

Në këtë publikim janë të vendosura edhe statistikat edhe për personat e moshuar që s’kanë përkujdesje familjare, transmeton Indeksonline.

111 persona të moshuar që s’kanë përkujdesje familjare qëndrojnë në Shtëpijat e Pleqëve.

Në Shtëpinë e Pleqëve në Prishtinë qëndrojnë 69 persona,  në Gurakoc 18, Skenderaj 16 dhe Graçanicë 8. /Indeksonline/

Të fundit