21:55 / E Mërkurë, 15 Maj 2024 / S Z

Mbi 2 mijë fëmijë lindën në mars, prijnë me numër meshkujt

Vetëm gjatë muajit mars, kanë lindur 2 mijë e 042 fëmijë. Por dhe gjatë këtij muaji vazhdojnë të prijnë me numër meshkujt.

Sipas të dhënave të Agjencisë së Statistikave të Kosovës (ASK), nga 2 mijë e 042 lindje të regjistruara, 1 mijë e 049 janë meshkuj dhe 948 femra.

“Në muajin Mars 2024 janë regjistruar 2 042 lindje (brenda dhe jashtë Kosovës). Prej këtyre lindjeve të regjistruara 1 094  lindje janë meshkuj dhe 948 lindje janë femra”, thuhet në njoftimin e ASK-së./Indeksonline/