18:26 / E Hënë, 05 Nëntor 2018 / indeksADMonline

Mbi 6000 këngë do të hiqen nga Sistemi kinez i Karaokeve

Asociacioni kinez i të drejtave për audio dhe video së fundmi ka dal me një deklaratë se do të largohen 6000 këngë nga Sistemi i Karaokeve. 

Arsyeja se do bëhet kjo është për shkak të drejtave të autorit, transmeton Indeksonline.

Rreth kësaj qështje në Kinë njerëzit janë ndarë në dy grupe ka nga ata që pajtohen se duhet të largohen por ka njerëz që kundërshtojnë këtë veprim.

Sistemi Karaok kinez është shumë i famshëm pasi që posedon shumë këngë dhe se është shumë i lirë në krahasim me vendet tjera./Indeksonline/