75 Mall Live Search
07:44 / E Premte, 14 Qershor 2024 / L K

Mblidhen tri komisione parlamentare, ky është rendi i ditës

Sot në Kuvendin e Republikës së Kosovës priten të mblidhen tri komisione parlamentare, përcjell IndeksOnline.

  1. Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

Rendi i ditës

Tryezë: “99 – Vite funksionim të Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik”

2. Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

Rendi i ditës

Projektligji nr.08/L-288 për Mbrojtjen e konsumatorit

3. Komisioni Hetimor Parlamentar për procesin e subvencionimit të blerjes së teksteve shkollore dhe mjeteve mësimore për nxënësit e nivelit të Arsimit fillor dhe Arsimit të Mesëm të Ulët për vitin shkollor 2023/2024

Rendi i ditës:

1.    Miratimi i rendi të ditës;

2.    Miratimi i procesverbalit të mbledhjes të mbajtur me 31.5.2024;

3.    Diskutim rreth angazhimit të ekspertëve;

4.    Të ndryshme;