07:18 / E Hënë, 14 Tetor 2019

Mblidhet AGK-ja, shënohet Dita Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës në bashkëpunim me agjencitë, fondet, programet dhe entitetet e OKB-së në Kosovë – Ekipin e OKB-së së Kosovës nën koordinimin e Zyrës e koordinatores për zhvillim do të shënojë Ditën Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë.

Kjo ngjarje zhvillohet në mensën “Ramiz Sadiku”, në orën 15:00./Indeksonline/