17:32 / E Hënë, 29 Maj 2023 / GF

Mblidhet Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes pas situatës së krijuar në veri

Ndonëse në mungesë të kuorumit, Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes ka diskutuar mbi situatën e Sigurisë pas ngjarjeve në veri të vendit.

Aty, i ftuar ishte edhe ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, por që kryetari i këtij komisioni tha se nuk do të jetë prezent për shkak të agjendës së tij.

Të pranishëm ishin Bekë Berisha i AAK-së, Anton Quni i LDK-së dhe Hisen Berisha e Rashit Qalaj të PDK-së.