18:46 / E Hënë, 16 Prill 2018

MbretA�resha e SpanjA�s provon ushqimin tradicional shqiptar

PjesA�tarja e njA� prej monarkive mA� tA� rA�ndA�sishme nA� EuropA�, MbretA�resha Sofi i A�shtA� bashkuar ceremonisA� sA� gastronomisA� shqiptare nA� Madrid.

Ambasadori shqiptar, Ridi Kurtezi ka publikuar pamjet nA� rrjetin e tij social nA� Twitter ku MbretA�resha e SpanjA�s duket si shikon disa ushqime tradicionale shqiptare.

a�?KA�naqA�si tA� mirA�pres MbretA�reshA�n Sofia nA� tryezA�n e gastronomisA� shqiptare nA� Madrida�?, ka shkruar ai.

NdA�r ushqimet qA� ishin tA� ekspozuar pA�rfshiheshin A�mbA�lsirat si ballokume, trigona dhe zupa.

Të fundit