08:17 / E Mërkurë, 29 Nëntor 2023 / MSH

“Me ato të dyja nuk të eci, tash me Shqipen a?”/ Blerando xhelozon afrimitetin e Lumbardhit?

Banori i Big Brother VIP Kosova, Blerando ka hedhur kunja të drejtpërdrejta kundrejt Lumbardhit.

Derisa, Lumbardhi po zhvillonte një bisedë me Shqipen, Blerando e ka kritikuar për afërsinë me të dhe “largësinë” me Albyn e Kaderin.

“Tash me Shqipen a? Nuk të eci me ato dy të tjerat”, i ka thënë Blerando, Lumbardhit.