12:11 / E Enjte, 31 Maj 2018

Me IPKO, mund të shfletoni internetin të sigurt, përmes antivirusit McAfee™ Internet Security!

IPKO u ofron të gjithë klientëve të saj siguri gjatë përdorimit të internetit dhe teknologjisë, përmes McAfee™ Internet Security. Në të shumtën e kohës kur përdoret interneti, apo bëhen blerje online, e gjitha që duhet, është të mbahen pajisjet të sigurta nga viruset dhe kërcënimet kibernetike. Në epokën digjitale, është jashtëzakonisht e rëndësishme që të dhënat personale dhe profesionale, të jenë të sigurta.

McAfee™ Internet Security, ofrohet në të gjitha dyqanet e IPKO-së, ndërsa me një licencë mund të mbrohen deri në 10 pajisje njëherësh, si kompjuterët, laptopët, telefonat e mençur dhe tabletët, të cilat shfrytëzohen për shfletim të internetit.

Abonuesit e IPKO-së në Super Duo, mund të pajisen me licencën McAfee™ Internet Security, duke paguar vetëm 1 (një) euro në muaj për 12 muaj rresht. Me McAfee™ Internet Security mund të pajisen të gjithë ata që duan të jenë të sigurt edhe nëse nuk janë abonues të Super Duo-së, duke paguar vetëm 20 euro në vit.

Për më shumë, klikoni në web-in www.ipko.com dhe gjeni dyqanin më të afërt, për t’u pajisur me McAfee™ Internet Security.