07:30 / E Hënë, 04 Nëntor 2019 / indeksADMonline

Me këto ushtrime do të shpenzoni gjithsej tetë minuta në ditë

E gjitha që ju është e nevojshme për arritjen e linjës së përsosur është pak kohë. Ushtrimi para shkuarjes në gjumë ka më shumë përparësi

Pos që do të arrini kondicion, do të keni edhe linja ideale, më shpejt do të bini në gjumë të thellë dhe gjumi do të jetë më mirë.

Sipas konstatimeve të ekspertëve, njerëzit të cilët rregullisht ushtrojnë vërejnë përmirësim të gjumit për 49%.

Për arritjen e top formës do t’ju duhet t’i ndani vetëm 8 minuta çdo mbrëmje para se të shkoni të flini gjumë, ndërkaq rezultatet do të jenë të dukshme pas një muaji.

Trupi do të jetë më i fortë, ndërkaq kilogramët e parë lehtë do të fillojnë të shkrihen. Edhe pse duket si trening i lehtë, nëse e praktikoni çdo mbrëmje, rezultatet nuk do të mungojnë.

Treningu është i përbërë nga 8 ushtrime të cilat aktivizojnë të gjitha grupet e muskujve dhe kështu ndikoni në përmirësimin e gjumit në tërësi.

Për ekzekutim nuk ju nevojitet kurrfarë pajisjeje shtesë, vetëm pak hapësirë dhe vullneti i mirë.

Në videon në vazhdim mund të shikoni se si duken këto ushtrime: