23:04 / E Mërkurë, 04 Dhjetor 2019

Me pasaportë të gruas deshi të fuste dashnoren në Amerikë

Një shtetas i Maqedonisë së Veriut, i emigruar në SHBA ka shfrytëzuar pasaportën e gruas së tij për të marrë dashnoren e tij në SHBA. Bëhet fjalë për R.Javorovac, i cili nga viti 2006 është me pasaportë amerikane shnruan INA.

Ai bashkë me dashnoren e tij janë kapur në kufirin kanadezo – amerikan në afërsi të Detroitit. Ai kishte tentuar që përmes Kanadasë ta fuste dashnoren në SHBA, kanë shkruar mediat lokale amerikane.

49 vjeçari në shtatorin e këtij viti ka bërë këtë veprim derisa janë ndaluar bashkë me dashoren e cila është L.Kërçoska. Javorovac jeton në Ilionis, dhe se ai policëve u kishte thënë se po kthehen nga një vizitë të shoqes së tyre.

Por policës pas kontrollit të dokumenteve kanë zbuluar se pasaporta nuk ishte e dashnores.

Mos i humb