08:02 / E Mërkurë, 27 Tetor 2021 / A K

Me përqafim të ngrohtë, momenti kur Fifi takohet me babain në “Big Brother” nuk duhet humbur

Këngëtarja sonte ka pasur një natë të veçantë.

Kjo për arsye se “Vëllai i madh” i ka bërë një befasi.

Ai ka vendosur t’i dërgoi babain për ta vizituar.

Ndërkohë, këngëtarja vrapoj për ta përqafua dhe nuk i mbante lotët.

Shiko videon për më shumë: