15:59 / E Premte, 17 Maj 2024 / MSH

Me Pi&Ki Pushimet Shpërblim i ki!

Egi Group ka lansuar kampanjat shpërblyese për produktet nga Pi&Ki ku me blerjen e produkteve ju keni mundësi të merrni pjesë në kampanjë dhe të jeni një nga fituesit potencial të udhëtimeve nëpër Europë dhe shumë shpërblimeve të tjera.

Kampanja Shpërblyese me Pasta ofron:

10xUdhëtime për çift në Milano

10xUdhëtime për çift në Stamboll

10xSmart Phone

10xSet tenxhere

10xSet pjata

Kampanja Shpërblyese me Biskota:

10xUdhëtime për çift në Milano

10xUdhëtime për çift në Barcelon

10xSmart Phone

10xBiçikleta elektrike

Kampanja Shpërblyese me Kikirika:

10xUdhëtime për çift në Paris

10xUdhëtime për çift në Barcelon

10xSmart Phone

10xBiçikleta elektrike

Kampanja Shpërblyese me Flipsa:

10xUdhëtime familjare në Disnepland Paris

10xTrotinet elektrik

10xTablet

Për t’u bërë pjesë e kampanjave shpërblyese ju duhet të bleni nga produketet e cekura, të preni barkodet nga produktet, ti vendosni 5 barkode nga kategoria e njejtë e produkteve në pliko, të plotësoni shënimet e kërkuara (Emri, Mbiemri, Vendbanimi dhe numri kontaktues) plotësoni po ashtu për cilën kampanjë merrni pjesë p.sh “ Loja Shpërblyese-Pasta”  dhe të dërgohen në adresen – Fabrika e Pi&Ki, Zahaq- Pejë.

Pasi të keni dërguar plikot ju bëheni pjesëmarrës dhe fitues potencial për kampanjen të cilën keni dërguar barkodet e produkteve. Ju mund të merni pjesë edhe në të gjitha kampanjat por duke ju përmbajtur rregullave për dërgimin e 5 barkodeve nga ajo kategori e produkteve.

Sa më shumë pliko të dërgoni ju keni më shumë mundësi të jeni fitues.