23:26 / E Premte, 06 Shtator 2019

Mefail Bajqinovci merr numrin 20 nga Vetëvendosja

Ish-moderatori i njohur, tani anëtar i Lëvizjes “Vetëvendosje”, Mefail Bajqinovci është futur në listën për deputet nga partia e Albin Kurtit.

Bajqinovci, zë i fuqishëm në opinioni publik, ka marrë numrin njëzet (20).

Ai pritet të marrë përkrahje të madhe nga qytetarët e Republikës.

Bajqinovci njihet si një zë i fuqishëm dhe kritik për ngjarjet në vend.