13:34 / E Mërkurë, 07 Dhjetor 2022 / Andronika

MEGA GIVEAWAY nga Viva Fresh Store!

Bëhuni pjesë e lojës shpërblyese më të madhe në vend në rrjetet sociale të Viva Fresh Store dhe fitoni çdo ditë, voucher në vlera të ndryshme si 1000€, 500€, 200€ dhe 100€

Për më shumë informata bëni follow @vivafresh.rks në Instagram dhe gjeni të bashkangjitura të gjitha rregullat dhe kriteret që duhet plotësuar për tu bërë pjesë e lojës shpërblyese!

https://www.instagram.com/p/Clo1txFo0nc/

Loja ka filluar me 1 Dhjetor dhe përfundon me 16 Dhjetor 2022

Viva Fresh Store

– Përfito më tepër!