16:19 / E Shtunë, 28 Janar 2023 / MSH

Melisa “tundon ujërat” në BBVK, i thotë Xhulit se bën lojë më shumë se Atdheu

Teksa Xhuli dhe Atdheu po qëndronin të shtrirë në shtrat, Melisa ka bërë një bisedë me ta, duke u thënë se të dy po bëjnë lojë.

Melisa është shprehur se më shumë po bën lojë Xhuli, sesa Atdheu.

“Unë nuk iu besojë juve. Mendoj që më shumë bën lojë Xhuli se Atdheu. S’je ti aq budalle me e marrë Atdheun”, u shpreh Melisa.