13:55 / E Premte, 24 Janar 2020

Menduh Thaçi përkujton Arbën Xhaferin

Sot në 72-vjetorin e lindjes së Arbën Xhaferit, kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi dhe kryesia e ngushtë, ka bërë homazhe te varri i tij në varrezat e qytetit në Tetovë.

“Njerëzit si Arbëni kanë vetëm ditëlindje. Kujtimi për të do të jetojë gjithmonë!”, thuhet në komunikatën e kësaj partie drejtuar mediave.

Kreu i kësaj partie çdo vit shkon pranë varrit të ish-themeluesit të PDSH-së për të bërë homazhe dhe përkujtimin e figurës së tij. (INA)