12:46 / E Premte, 30 Mars 2018

Mësohet arsyeja pse Instagram e hoqi përkohësisht GIF-in

Instagram ka befasuar dy ditë më parë kur kishte hequr tërësisht opsionin GIF nga storiet.

Kompania ka njoftuar se e kishte marrë këtë vendim pasi që ekzistonte një GIF me mesazh racist. Por, tani mundësia për të shtuar GIF në Story është rikthyer.

“Ne kemi qenë në kontakt të ngushtë me Giphy gjatë gjithë këtij procesi dhe jemi të sigurt se ata kanë vendosur masa për të siguruar që përdoruesit e Instagram-it mos të hasin në gjëra të tilla” thuhet në njoftimin e kompanisë./Indeksonline/

Temat: