19:26 / E Diele, 07 Gusht 2022 / AR

Mësoni se çfarë ndodh me trupin e mashkullit kur bën për herë të parë seks

Burrat natyrisht kanë nevojë për pre të re. Shkenca e vërteton. Kur trupi i një mashkulli është i ekspozuar ndaj të njëjtit stimul epik, ai shkakton reduktim të zgjimit dhe dëshirës seksuale.

Pra, çfarë ndodh saktësisht kur trupi mashkull ndeshet me një trup të ri që nuk e ka eksploruar më, për herë të parë?

Shumë!

Para së gjithash, sperma e mashkullit është më cilësore si në sasi ashtu edhe në strukturë dhe lëvizshmëri, ndërsa madhësia e organit rritet kur mashkulli njeh një trup të ri!

E gjithë kjo ka të bëjë me nevojën e lindur të burrit për të rritur burrërinë dhe dinamizmin e tij çdo herë me qëllimin e tij të ri, duke përmirësuar kështu shanset e tij për të prodhuar pasardhës.

Shkencëtarët vunë re gjithashtu se koha e ejakulimit për burrat ishte më e shkurtër kur ata zgjoheshin seksualisht nga një trup i ri, i paeksploruar!