23:28 / E Shtunë, 10 Shkurt 2018

Metodat që psikologët i përdorin për të larguar stresin

Psikologët janë specialistë që na ndihmojnë të zgjidhim problemet, të kapërcejmë frikën dhe të zgjidhim ndjenjat tona në mënyrë që të jemi të qetë dhe të shëndetshëm. Por ata janë gjithashtu qenie njerëzore dhe nganjëherë edhe ata duhet të përballojnë stresin, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

1. Shkruani gjithçka që vjen në mendje.

2. Të hani shëndetshëm

3. Shtrëngoni të gjitha muskujt tuaj.

4. Reagoni pozitivisht në një situatë negative

5. Stop rrjedhën e mendimeve tuaja

6. Kaloni një orë në hobi tuaj dhe gjërat që ju pëlqen.

7. Stimuloni nervat tuaja

8. Provoni metoda të ndryshme klasike

Temat:
Mos i humb