23:30 / E Shtunë, 11 Gusht 2018

Mister që njerëzit s’mund të vendosin, i rrumbullakët apo katror (Video)

Disa njerëz do të jenë më të shqetësuar me përmbajtjen e filxhanit se vet filxhani, kjo do të ju bëjë të mendoni para se të merrni gllënjkën tuaj më të mirë në mëngjes.

Filxhani i duhur mund të bëjë të gjitha ndryshimet në një pije. Trashësia e dorezës, mënyra si e ndjen në buzë dhe natyrisht, vet dizajnimi i tij.

Mjeshtri, artisti dhe krijuesi i misterit, Toni Fisher ka krijuar një filxhan që disi është katror dhe i rrumbullakët dhe të gjitha llojet e konfuzioneve, duke marrë të gjithë debatin i rrumbullakët apo katror në nivele të reja të çuditshme.

Temat:
Mos i humb