15:40 / E Diele, 26 Maj 2019

Mjekët thanë se nuk do jetonte, foshnja e lindur pa lëkurë sfidon çdo shans

Nganjëherë diagnoza e doktorëve rezulton e pasaktë. Kështu, Kaiden Jake Shattock lindi në javën e 30-të me një gjendje të pazakontë.

Të njëjtes i mungonte shtresa e lëkurës, dhe Kaiden ka sfiduar çdo shans për mbijetesë pasi që tani është gjashtë muajsh dhe është dërguar në shtëpi.

Jessica Kibbler dhe Jack Shattock, nga Leamington Spa, ishin vetëm 16 vjeç kur djali erdhi në jetë vetëm 1.1 kg.

Ai ishte aq delikat saqë askush nuk mundi ta prekte për 10 ditë.

Mjekët paralajmëruan prindërit e rinj që ‘ndoshta nuk do mbijetonte’ por gjashtë muaj më vonë, Kaiden jeton në shtëpi.

/

Mos i humb