19:55 / E Enjte, 21 Nëntor 2019

Mjeku thith urinën e pacientit me gojë që t’i shpëtojë jetën

Një mjek ka shkuar përtej asaj që i kërkon detyra, vetëm për të shpëtuar pacientin.

I gjendur në një avion dhe pa shumë pajisje, mjeku u detyrua të vendosë një tub dhe të thithë me gojë 800 mililitra urinë nga fshikëza e burrit të mëshuar, që të mos i plaste.

Ngjarja ndodhi gjatë fluturimit nga Guangzhou i Kinës për në Nju Jork, dhe nga udhëtimi kishin mbetur edhe 6 orë që nga çasti kur i moshuari u sëmur. Po të mos kryente ndërhyrjen ekstreme, i moshuari mund të kishte pasur plasje të fshikëzës e mund të humbte jetën.